Пластична табла со термо обликувана

    Задоволство ни е да ви го претставиме нашиот асортиман на трајни пластични табли за стоење, кој нуди многу издржлива и лесна конструкција, рекреативна SUP плоча со изненадувачки перформанси.

    За да издржи интензивни услови, овој вид SUP има тврда издржлива пластична обвивка, тврда пластична кожа која не е ламинирана. Ракот на таблата, раслојувањето никогаш не е проблем со оваа SUP плоча.
  

    Иновативна HD-PE (полиетилен со висока густина) кожа со јадро од пена EPS е формулирана да биде жива и да се прилагодува на различни температурни услови или ширење на воздухот без оштетување.

plastic board


WhatsApp онлајн разговор!