Pllakë plastike e formuar me termo

    Kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë gamën tonë të dërrasave plastike të qëndrueshme, të cilat ofrojnë një ndërtim shumë të qëndrueshëm dhe me peshë të lehtë, një pllakë rekreative SUP me performancë befasuese.

    Për të duruar kushte intensive, ky lloj SUP përmban një guaskë të fortë plastike të qëndrueshme, një lëkurë të fortë plastike që nuk është e laminuar. Kanceri i dërrasës, delaminimi nuk është kurrë problem me këtë tabelë SUP.
  

    Lëkura inovative HD-PE (Polietilen me densitet të lartë) me bërthamë shkumë EPS është formuluar për të qenë e gjallë dhe për t'u përshtatur me kushtet e ndryshme të temperaturës ose zgjerimin e ajrit pa dëmtime.

plastic board


WhatsApp Online Chat!